IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пухкава шапка – любим зимен аксесоар на звездите

11 февруари 2022 16 30

Съчетава се както с палто, така и със суитшърт

Getty

Getty

Спомняте ли си началото на 2020 г.? Тогава на мода излязоха пухкавите шапки идиотки, които бързо се превърнаха в любими на много звезди. Риана, Бела Хадид, Дуа Липа, Кайли Дженър, бяха само част от красавиците, които много често се снимаха с въпросния аксесоар. Близо две години по-късно, въпросната тенденция отново е актуална. Само че сега моделите са по-обемни и космати, сякаш са направени от козината на някое животно.

Следвайки стила на някои връхни дрехи за зимата, въпросните шапки са по-дебели, мъхести и с косми. Приличат по-скоро на обемисто бомбе, което не само топли, а и е чудесно допълнение към визията – било то елегантна или спортна.

В началото на февруари Софи Търнър бе заснета на разходка заедно със съпруга си Джо Джонас. На кадрите тя носи бял панталон с цепки отпред и син суитшърт, като на главата си е с въпросната шапка.

Моделът, избран от младата актриса, е пухкава версия на така наречената Bucket шапка. Тя е от изкуствена светлосиня козина, с памучна подплата. Точно такива, но в други цветове и материи, виждаме и в стила и на много други известни дами.

Дуа Липа например залага на мъхеста обемиста шапка с животински принт. Моделът Емили Ратайковски пък бе забелязана с розова, също толкова мека и удобна.

Ако искате да изпробвате популярния аксесоар, имате още време до края на сезона. Може да го съчетаете с панталон с широки крачоли и обемен пуфер. Или пък да облечете карго долнище в съчетание с по-късо яке, тип бомбър.

Не забравяйте, че не е задължително пухкавата шапка да е в един и същи цвят с облеклото. Тя може да е съвсем различна, дори в леко искрящи тонове, които са предпочитани за зима 2022.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари